Strap-On-Me - Dildo Plug P&G Metallic Lilac S

254,00 DKK
På lager

DILDO PLUG P&G vil imponere dig med sit atypiske og modige design. Dens skrå form og udtalte afrundede spids gør den til en fantastisk P&G-punktekspert. Intens uimodståelig fra den allerførste fornemmelse!

Lad dig charmere af hybrid-seriens "dildo plug", designet til at variere fornøjelserne, mulighederne og specielt designet til at passe til kroppens kurver.

DILDO PLUG P&G vil imponere dig med sit atypiske og modige design. Dens skrå form og udtalte afrundede spids gør den til en fantastisk P&G-punktekspert. Intens uimodståelig fra den allerførste fornemmelse!

Lavet af flydende silikone, hvilket giver den et ultrablødt touch for de mest komfortable vaginale og anale penetrationer. Ergonomisk greb, kraftfuld sugekop, kompatibel med en sele, DILDO PLUG P&G vil være din bedste allierede til at leve uforglemmelige og ubegrænsede oplevelser!

Hvis du er fan af soberhed, vil du blive forført af den intense sorte farve. De mere eventyrlystne vil bukke under for den ønskelige lilla farve ved første øjekast.

Med sit slanke design og premium flydende silikone vækker Dildo Plug-kollektionen de taktile og visuelle sanser. Den ultrabløde tekstur er kombineret med et unikt design: 3 homogene perler, 3 gradvise perler, antagne kurver eller en ekspert afrundet og skrå form.

Designet til at passe til alle former og størrelser, vil hele Dildo Plug-serien ledsage dig til en dristig flugt i alle positioner.

Koordineret med vores fineste selestykker vil deres kraftige sugekopper danne et perfekt hold, mens du eksperimenterer.

Dildo plug kollektionen fra Strap-on-me, er designet til specifikt at stimulere G-punktet eller P-punktet og kan tilpasses til forskellige roller og ønsker.

Giv det videre eller tag føringen: mulighederne er uendelige!

Tag dine sanseeventyr til et nyt niveau ved at variere dildoens hældning for at opdage en ny række utrolige fornemmelser.

Udskiftelig og åben for deling, Dildo Plug-kollektionen giver mulighed for alle slags uhæmmede fantasier for at garantere intense og uforglemmelige øjeblikke.

Specifikationer
Farve Syren
Størrelse S
Brand Strap-On-Me
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Strap-On-Me - Dildo Plug P&G Metallic Lilac S
Copyright © 2011-present IM-PRO. All rights reserved.