Autoblow - AI+ Machine

1.585,00 DKK
På lager

NYD 25+ BLOWJOB-OPLEVELSER DREVET AF KUNSTIG INTELLIGENS

NYD 25+ BLOWJOB-OPLEVELSER DREVET AF KUNSTIG INTELLIGENS

Denne magiske gadget er programmeret til at give dig et blowjob ved hjælp af virkelige teknikker. Ny AI+-version inkluderer ubegrænsede internetmuligheder.
- Autoblow AI+ behøver ikke batterier. Sæt den blot i en hvilken som helst stikkontakt (110v-240v). Bare rolig, vi har designet det til at være sikkert!
- Autoblow AI+ opretter forbindelse til internettet og tillader blowjobs, der kan downloades, fjernbetjening og mere.
- Har en let tilpasselig penisgriber, der justerer til dit foretrukne tæthedsniveau.
- Vi brugte kunstig intelligens til at forstå og gentage blowjob-teknikker fra det virkelige liv for at give dig den bedste oplevelse.
- Bruger udskiftelige sleeves. Slevene er 100% silikone, nemme at rengøre, genbrugelige og fungerer med alle penisstørrelser.
- Autoblow AI+ er nem at rengøre. Fjern blot sleevet, vask det med sæbe og vand og påfør fornyelsespulver.
- Autoblow AI+ bruger en kraftig metalmotor, der er bygget til at holde.
- Autoblow AI+ bruger en nydesignet motor, der er 50 % mere støjsvag end Autoblow 2, men er 3 gange mere kraftfuld!


Den nye Autoblow AI+ har den første justerbare penisgriber nogensinde, der giver dig mulighed for at tilpasse dine fornemmelser. Indtast dit foretrukne tæthedsniveau på få sekunder med kun en skruetrækker.
Uanset om du afleverer dit token til en fjernoperatør, downloader nye blowjob-oplevelser eller styrer dit blowjob ved hjælp af stemmekommandoer, er én ting sikker: du kommer aldrig til at kede dig!

Den nye Autoblow AI+ vil overraske og glæde dig med det mest personlige maskingivne blowjob i verden. Resultatet af mange års forskning brugte et team af videnskabsmænd maskinlæring til at analysere 1000 timers blowjob-videoer og replikerede derefter de virkelige blowjob-bevægelser til Autoblow-oplevelser. Du skal blot vælge mellem en af ​​de 10 indbyggede oplevelser eller oprette forbindelse til internettet for at downloade dusinvis af ekstra blowjobs.

Maskinen leveres med 1 silikone mundhul. Husk at tilføje et smøremiddel og rens til din ordre!

Specifikationer
Brand Autoblow
Genopladelig Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Autoblow - AI+ Machine
Copyright © 2011-present IM-PRO. All rights reserved.