Je Joue - Hera Flex Rabbit Vibrator Black

760,00 DKK
Udsolgt

Hera er verdens blødeste, slankeste rabbit vibrator. Den bløde, squishy spids giver dybe, rumlende vibrationer direkte til din G-Spot, mens den fleksible tommelfinger stimulerer mere af din ydre klitoris, for den ultimative blandede orgasme.

Den ikoniske rabbit- redesignet til den moderne dronning! Hera er verdens blødeste, slankeste rabbit vibrator. Den bløde, squishy spids giver dybe, rumlende vibrationer direkte til din G-Spot, mens den fleksible tommelfinger stimulerer mere af din ydre klitoris, for den ultimative blandede orgasme.
Heras motor er designet til at vibrere ved en ultra-lav frekvens for at give vores signatur Je Joue åh-så-lave rumlende vibrationer. Disse vibrationer bevæger sig længere gennem kroppen og får adgang til flere indre nerveender og nydelsespunkter, for en fuldstændig sindsoprivende orgasme for hele kroppen.
Med 5 hastigheder og 7 mønstre tilbyder Hera en bred vifte af vibrationer - fra en blid spinden til en dyb rumlen.

KREATIVE TIPS
Med sit slanke og ergonomiske design kan Hera vække dit G-punkt og klitoris samtidigt. Med direkte G-punktsstimulering sammen med en bred klitorisstimulator, kan du nyde det bedste af de dybe rumlende vibrationer for kombineret orgasmisk lyksalighed.
Her er et par tips til, hvordan du kommer i gang...
Begynd at bruge Hera eksternt for at varme op. Med en lille mængde vandbaseret glidecreme over den svampede spids af kaninens "ører" (eller klitorisstimulatoren), massér din klitoris. Du kan derefter bruge den svampede spids af G-punktsarmen til at massere din skedeåbning, indtil du er ophidset nok til at gå ind. Nyd klitorisstimulatorens fleksibilitet, mens du vugger kaninen for at ramme dit G-punkt.
Afhængigt af dit humør kan du beslutte, at du kun vil have klitoris- eller G-punktsvibrationer på et givet tidspunkt. Så sørg for at udforske de forskellige vibrationsmønstre og styrker ved at klikke gennem indstillings- og lydstyrkeknapperne.

- USB genopladelig silikone kanin vibrator til salige blandede orgasmer
- 5 hastigheder og 7 mønstre til skræddersyet leg
- Kontureret til præcisionsstimulering af dine lystpunkter
- Velegnet til både intern og ekstern stimulation
- 100% vandtæt for nem rengøring og varmere end varme bade
- 100% vegansk vibrator

Specifikationer
Farve Sort
Brand Je Joue
Genopladelig Ja
Vegansk Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Je Joue - Hera Flex Rabbit Vibrator Black
Senest viste