Kiiroo - Pearl3 Pink

899,00 DKK
På lager

Verdens mest teknologisk avancerede prisvindende G-punktsvibrator har lige fået en opgradering af strøm- og batteriforbrugstid. Pearl3 er en teknologisk avanceret G-punkt vibrator aktiveret med berøringsfølsom teknologi.

Verdens mest teknologisk avancerede prisvindende G-punktsvibrator har lige fået en opgradering af strøm- og batteriforbrugstid. Pearl3 er en teknologisk avanceret G-punkt vibrator aktiveret med berøringsfølsom teknologi. Den let buede form er perfekt til G-punktsstimulering og alle former for ydre nydelse. De tre knopper på Pearl3 stimulerer G-punktet mere intenst, når det indsættes i kroppen.

Pearl3 kan oprette forbindelse til alle Kiiroo-produkter ved hjælp af FeelConnect-appen, så partnere kan mærke hinanden i realtid, uanset hvor langt fra hinanden de er. For webcam-udøvere vil Pearl3 hjælpe dem med at tjene flere penge, da brugerne er i stand til at give deres fans kontrol over deres vibrator og bruge den til interaktive tip.

Hvad gør Pearl3 anderledes end Pearl2?
Bortset fra Pearl3s nye, livlige farver (lilla og pink), har vi forbedret berøringspladerne og udvidet dem til spidsen for at gøre Pearl3 så meget mere lydhør over for berøring end sine forgængere. Dette er ideelt til klitoris leg eller stimulering, som begynder, så snart Pearl3 er indsat i kroppen. Silikonens konturer omkring G-punktsområdet på undersiden af ​​Pearl3 koncentrerer og dirigerer vibrationerne direkte på G-punktsområdet, hvilket giver brugeren de mest behagelige fornemmelser. Vi har også tilføjet 3 timers batterilevetid, som er perfekt til længere leg, flere sessioner og professionel brug. Hvem bliver først træt?

FeelConnect App funktioner:

Feel your lover.
Pearl3-brugere kan bruge FeelConnect-appen til at styre deres partners produkter på afstand. De kan også parre deres Kiiroo-produkter med hinanden gennem appen for at mærke hinanden i realtid uanset afstanden.

Feel webcam.
Kiiroos webcam-funktion gør det muligt for webcam-modeller at synkronisere deres Pearl3 til webcam platforme og få drikkepenge for at give kontrol over deres legetøj til de fans, der ser dem. Webcam-branchen vokser, og der er en enorm efterspørgsel efter denne interaktive teknologi blandt kunstnere. Kompatible websteder og tilslutningsinstruktioner er tilgængelige på
https://www.connect2feel.com/connect-to-webcam

Feel videos.
Vibrationerne i Pearl3 synkroniseres med de bevægelser, du ser på skærmen, hvilket får brugerne til at føle, at de er i scenen. For mere information og instruktioner om, hvordan du kommer i gang, besøg venligst
https://www.connect2feel.com/connect-to-content

Feel Virtual Reality.
Ved at bruge mobile VR-briller og Pearl3-brugere kan brugere opleve voksenvideoer i høj kvalitet filmet i 180 og 360 grader med 3D stereoskopiske visninger eller spille VR-pornospil. For mere information og instruktioner om, hvordan du kommer i gang, besøg venligst
https://www.connect2feel.com/connect-to-content

Produkt Specifikationer:
Materialer: ABS, silikone
Størrelse: 20 x 3,9 x 3,65 cm
Opladning: 2 timer
Brugertid: 3 timer

Specifikationer
Farve Pink
Brand Kiiroo
Genopladelig Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Kiiroo - Pearl3 Pink
Senest viste