Lelo - Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

1.251,00 DKK
På lager

Den app-forbundne dobbeltvibrator IDA™ Wave med LELOs patenterede WaveMotion™-teknologi fremstår som et nydelsesikon, der aldrig skuffer, ideel til seksuel opvågning på dine præmisser.

Vores seneste app-forbundne dobbeltvibrator IDA™ Wave med LELOs patenterede WaveMotion™-teknologi fremstår som et nydelsesikon, der aldrig skuffer, ideel til seksuel opvågning på dine præmisser.
Tillad IDA™ Wave at trykke på alle dine knapper med to kraftfulde motorer, der ubønhørligt arbejder for at tilbyde klitoris- og G-punktsstimulering. Tag dig god tid, tilslut appen for at udforske flere vibrerende mønstre, og overgiv dig til det opdaterede design, der passer til alle former og størrelser for en perfekt pasform. Eller måske, leg med din partner og overgiv dig til den ultimative håndfri stimulation.
IDA™ Wave er en app-forbundet dobbelt vibrator drevet af to separate motorer skabt til dem, der ønsker at opbygge deres orgasme gradvist. Den roterende, indsættelige hale stimulerer G-punktet ved hjælp af vores patenterede WaveMotion™-teknologi, der efterligner fingerlignende bevægelser. Samtidig bringer den større spids tilfredsstillende vibrationer til klitoris.
IDA™ Wave har 4 standard fornøjelsesindstillinger, som kan konfigureres op til 10 ved hjælp af den udpegede LELO-app. Giv din partner mulighed for at tage kontrol over enheden for en virkelig håndfri oplevelse.

WAVEMOTION™ TEKNOLOGI
Til en roterende fingerlignende massagebevægelse, som er en kilde til dyb fornøjelse på G-punktet.
APP-STYRET
Tilslut og styr din enhed via Bluetooth for udvidet fornøjelse.
DOBBEL KRAFT
Mærk de dybe vibrationer både inde og ude med to vibrerende motorer, der arbejder sammen til dobbelt fornøjelse.
Materiale: Kropssikker silikone, ABS-plast
Størrelse: 63 x 56 x 93 mm / 2,5 x 2,2 x 3,7 tommer
Vægt: 102 g / 3,6 oz
Batteri: Li-Ion 3,7 V 520 mAh
Opladning: 2 timer ved 5,0 V 200 mA
Brugertid: Op til 2 timer
Standby: Op til 90 dage
Vibrationsmotorfrekvens: 130 Hz
Gearmotorfrekvens: 1,4 Hz
Interface: 1-knap

Specifikationer
Farve Sort
Brand Lelo
Genopladelig Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Lelo - Ida Wave Dual Stimulation Massager Black
Copyright © 2011-present IM-PRO. All rights reserved.