Strap-On-Me - Dildo Plug Curvy Metallic Purple

Fra 300,00 DKK
På lager

DILDO PLUG CURVY vil betage de mest ambitiøse med sine generøse kurver! Dens runde form tillader en blød indføring og intens stimulering. Nyd fornøjelsen tomme for tomme!

Lad dig charmere af hybridseriens "dildostik", designet til at variere fornøjelserne, mulighederne og specielt designet til kroppens kurver.

DILDO PLUG CURVY vil betage de mest ambitiøse med sine generøse kurver! Dens runde form tillader en blød indføring og intens stimulering. Nyd fornøjelsen tomme for tomme!

Fremstillet udelukkende af flydende silikone, giver den en ultrablød berøring og blød berøring for de mest komfortable vaginale og anale penetrationer. Ergonomisk greb, kraftfuld sugekop, kompatibel med en sele, DILDO PLUG CURVY vil være din bedste allierede bedste allierede til at leve uforglemmelige og uforglemmelige og ubegrænsede oplevelser!

Med sit slanke design og premium flydende silikone vækker Dildo Plug-kollektionen de taktile og visuelle sanser. Den ultrabløde tekstur er kombineret med et unikt design: 3 homogene perler, 3 gradvise perler, antagne kurver eller en ekspert afrundet og skrå form.

Designet til at passe til alle former og størrelser, vil hele Dildo Plug-serien ledsage dig til en dristig flugt i alle positioner.

Koordineret med vores fineste selestykker vil deres kraftige sugekopper danne et perfekt hold, mens du eksperimenterer.

Dildo plug-kollektionen fra Strap-on-me, er designet til specifikt at stimulere G-punktet eller P-punktet og kan tilpasses til forskellige roller og ønsker.

Giv det videre eller tag føringen: mulighederne er uendelige!

Tag dine sanseeventyr til et nyt niveau ved at variere dildoens hældning for at opdage en ny række utrolige fornemmelser.

Udskiftelig og åben for deling, Dildo Plug-kollektionen giver mulighed for alle slags uhæmmede fantasier for at garantere intense og uforglemmelige øjeblikke.

Specifikationer
Farve Lilla
Brand Strap-On-Me
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Strap-On-Me - Dildo Plug Curvy Metallic Purple
Senest viste