Strap-On-Me - Dildo Plug Snaky Metallic Black M

299,00 DKK
På lager
Lad dig forføre af den seneste tilføjelse til vores hybrid-dildo-plug udvalg, designet til at variere fornøjelserne og mulighederne og specielt designet til at passe til kroppens kurver.

Lad dig forføre af den seneste tilføjelse til vores hybrid-dildo-plug udvalg, designet til at variere fornøjelserne og mulighederne og specielt designet til at passe til kroppens kurver.

DILDO PLUG SNAKY vil charmere dig med sit skarpe og majestætiske design. Dens aflange spids og slanke kurve vil effektivt finde vej til sit mål og blive grebet med glæde!

Ved første øjekast vil du blive betaget af intensiteten af ​​den metalliske sort med de lyse, blå og iriserende lyserøde reflektioner.

Fremstillet udelukkende af flydende silikone, giver den en ultrablød, plys følelse for den mest behagelige vaginale og anale penetrering.

Ergonomisk greb, kraftfuld sugekop, kompatibel med en sele, DILDO PLUG SNAKY vil være din bedste allierede til at leve uforglemmelige og ubegrænsede oplevelser!

En ægte fornøjelseskamæleon, dens unikke størrelse vil fylde dig med glæde! Mulighedernes felt er uendeligt, du er spillets mester!

Med sit slanke design og premium flydende silikone vækker Dildo Plug-kollektionen de taktile og visuelle sanser. Den ultrabløde tekstur er kombineret med et unikt design: 3 homogene perler, i en afrundet og skrå form.
Designet til at passe til alle former og størrelser, vil hele Dildo Plug-serien ledsage dig til en dristig flugt i alle positioner.

Koordineret med vores fineste selestykker vil deres kraftige sugekopper danne et perfekt hold, mens du eksperimenterer.

Dildo plug-kollektionen fra Strap-on-me, er designet til specifikt at stimulere G-punktet eller P-punktet og kan tilpasses til forskellige roller og ønsker.

Tag dine sanseeventyr til et nyt niveau ved at variere dildoens hældning for at opdage en ny række utrolige fornemmelser.
- Majestætisk design og fokuseret P&G
- Blød og fleksibel
- Højkvalitets silikone
- 100% vandtæt
- Ideel til vaginal og anal penetration
- Til brug med vandbaserede smøremidler
- Nem rengøring

Specifikationer
Farve Sort
Størrelse M
Brand Strap-On-Me
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Strap-On-Me - Dildo Plug Snaky Metallic Black M
Senest viste