Svakom - Pulse Union App-Controlled Suction Stimulator Violet

495,00 DKK
På lager

Føl glæde dybt inde med Pulse Unions forførende sug.

Føl glæde dybt inde med Pulse Unions forførende sug. Pulse Union er designet til at give målrettet stimulation, hvor du har mest brug for det, og har 5 forskellige sugetilstande perfekt til at varme op eller nå ægte lyksalighed.
APP Control tilbyder flere muligheder
Tag en mere afslappet tilgang, lad APP'en tage kontrol. Kompatibel med SVAKOM APP, Pulse Union giver dig fuld kontrol med lethed - eller overdrag kontrollen til en partner(e), uanset hvor i verden du er.

En uge væk lyder fantastisk, men en uge væk med Pulse Union lyder som himlen. Med en rejselåsfunktion er Pulse Union nem at transportere og giver noget tiltrængt ro i sindet - læn dig tilbage og slap af.

Leder du efter den tilstand, der sender dig ud over kanten? Den der varmer dig op? Hvad med den tilstand, der gør dine knæ svage? Med Pulse Unions LED-indikator er det så nemt som muligt at finde den perfekte tilstand til dig.

At finde den tilstand, der får dig i gang, er kun begyndelsen. Pulse Union bruger en hukommelsesfunktion, der fortsætter fra den tilstand, du slap på, og lader dig gå direkte i gang

Stemningen kan slå til, uanset hvor du er, og Pulse Union er altid klar. Med en magnetisk opladningsport og vandtæt design, kan Pulse Union tages hvor som helst du vil, uanset om det er vådt eller tørt.


Specifikationer:

Materiale: Silikone
Størrelse: 122x72,8x40,2 mm
Vægt: 115 g
Sugetilstande: 5 tilstande
Vandafvisende: 5 niveauer
Batteritype: Polymer lithium batteri
Batterikapacitet: 800mAh
Opladningstid: 3 timer
Batterilevetid: 4 timer
Vandafvisende: vandafvisende

Specifikationer
Brand Svakom
Genopladelig Ja
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Svakom - Pulse Union App-Controlled Suction Stimulator Violet
Senest viste